או: למה נכשלה השביתה של נהגי המשאיות ביום חמישי האחרון
קשה לדעת מה היו המניעים של המשטרה בהתארגנות הכה לא-אופיינית נגד כמה נהגי משאיות. יש תחושה שהמשטרה, כמו גורמים ממשלתיים רבים, עברה תהליך הפרטה סמוי.
שימו לב אילו חוקים נאכפים ועל מי. חפשו את בעלי האינטרס מאחורי שבירת המחאה של המובילים ואולי תגלו למה זו הסתיימה בדרך שהסתיימה, או כמו שאמר המקור המיתולוגי גרון עמוק בפרשת ווטרגייט, "לכו בעקבות מסלול הכסף".
בכל כניסה ויציאה של האיילון, כבר מדרום, מראשון לציון, עמדו ביום ה' שעבר ניידות משטרה, צפו על המתרחש והרחיקו מפגינים פוטנציאלים. שוב: כמה כלי משטרה, בכל מחלף. נוכחות משטרתית חריגה בכל קנה מידה. זו אותה המשטרה המתרצת תדיר את כישלונותיה בהיעדר תקציב. הפעם כסף לא היה בעיה. מערכת אכיפת החוק פרשה כוחות כאילו ההפגנה המדוברת היתה סוג של פיגוע חבלני.
(ההמשך בלינק המצורף)
תגובות
המשטרה תשבור בכל דרך הפגנה שלא משרתת את בעלי ההון, הפוליטיקאים והעשירים קשורים זה בזה.
והפכנו לדיקטטורת הון, 5% נהנים מהחיים ו-95% נאבקים על הישרדות, ושוברים את גבם במקלות ברזל
לא נראה לך שבעלי ההון אמורים דוקא להיות בצד של נהגי המשאיות בסכסוך הזה? הרי המסים בסופו של דבר יוצאים מכסם ומגיעים לממשלה.
אל תבלבל אותנו עם הגיון בבקשה ממך!